Wednesday, December 14, 2011

NEB

Kemain happy before pergi neb, nak jejalan kunun

1st 5 minutes steady lagi
Susah juga nak handle sebab 1sttime pegi neb berdua je
Lepas 5 minit meraung n meronta satu klinik dengar..sampai doc kate bleh masuk "Voice"
On d way back, dah mengantuk sgt, maybe breathing flow dah smooth
Angkat masuk umah pun xsedar

Labels: ,

3 Comments:

At December 14, 2011 at 5:08 PM , Blogger mamamuaz said...

tim nape rania pakai neb?

 
At December 14, 2011 at 5:10 PM , Blogger sWeEt 'N LoVeLy said...

rania lelah ke...cian dia...mcm abi la...kene neb..hihi

 
At December 20, 2011 at 1:43 AM , Blogger fatimatuzzahra said...

kahak byk kat paru2 dia..saya pun kompius samada dia athmatic ke tak..doc tu mention la ni udara xbersih..anak buah sy baru 7 month pun dah kene neb.neb ni xsakit pun pada sy sebab sy pun pernah kene neb dulu..maybe derang rimas n panic je..tu yg nanesh..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home