Wednesday, November 30, 2011

Origami

Edisi boring tatau nak wat ape semalam´╗┐, telah terbrowse website ni ini untuk cara2 membuat origami for kids. Inilah hasilnya tadaaaaa..
 kureng berjaya sebab sepatutnya origami cat ni bleh stand seniri..maybe angle lipatan saya kurang tepat
tucen ni xleh stand seniri so terpakse buat stand utk dia

sebenarnya ni juga persediaan nak melayan 3 orang kanak2 malam tadi´╗┐..yes berjaya gakla..eena n eesya suka sgt siap mintak nk bwk blk umah..rania je tucennye dh diconteng2..tp suke tgk riaksi dia bila dapat origami cat tu..dia buat suara lembut panggil miii (referring to hemihemi dia)..

setelah editting baru la encem sket tucen ni..lg dua tu green n blue utk eesya n eena
yang macam ayam daging ni cik ribit ribit gami (katak) ye puan puan

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home