Wednesday, December 7, 2011

saya suka menabung








Saya menabung sejak dari dalam perut mama lagi..sounds weird hihi..sebenarnye nak kate yang mama start menabung guna tabung hippo ni untuk saya sejak saya dalam pewut lagi..baaaru betul..







Mase umur belum cukup setahun..agak2 dah pandai pegang syiling, mama start ajar saya menabung seniri..asal ade coins je..xkire kat opis or dalam kete mama akan bawak blk utk train saya..kekadang tu g kedai mama saje kate xde coins bayar dgn duit kertas..hihihii..of course la with supervision kalau tidak saya takut saya telan coins tu..







Sampai pejam2 mata la duk menabung..tengok tu hippo pun happy :)
Pas abes menabung saya kish hippo ni..cayammm dia :p

4 Comments:

At December 7, 2011 at 10:22 PM , Blogger mamamuaz said...

pandainyer dik rania kira duit...hati2 ye...jgn masuk mulut tau ;)

 
At December 8, 2011 at 1:08 AM , Blogger sWeEt 'N LoVeLy said...

oohhh!!!!so cute la anak mama nih...nak ajar adik luqman jugakla supaya menabung...nnt jumpe auntie...kish auntie plak tau...amuahks!!

 
At December 8, 2011 at 1:22 AM , Blogger fatimatuzzahra said...

maklong..sy mmg suke kish2 hihi :p

 
At December 13, 2011 at 7:22 PM , Blogger Au and Target said...

Love the cat origami page and have mentioned it on our katz tales facebook page at http://www.facebook.com/KatzTales with link to your blog. Cute baby!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home