Monday, November 28, 2011

ATOK

Rania de wamai atok..Atok Klang, Atok Burn, Atok Chu, Atok Long, Atok Che, Mak Tok, Atok Tateh, Atok Andak, Tok Lat, Tok Jim, Tok Minah, Tok Ning..lom kire lagi atok2 di Johor i.e. Atok Unggal dan yg seangkatan..Tapi harini nak cerita pasal her one and only Atok di jerantut.. Atok ni memang Rania panggil Atok je..Atok ni garang dgn anak2 dia..tapi cucu2 semua suka dia..tatau la apa daya tarikan atok ni..nak kate dia ramah or pandai melayan budak xde pulak..tapi entah memang budak2 suka atok ni especially yang kecik2 macam Rania..kalau balik kampung mesti nak dukung atok..ade jugak yang duk tggu atok balik mesjid,terus peluk kaki atok..Rania kalau call kampung je sebut Atok Atok..tp atok dia ni tak pandai nak berborak di fon..nanti dia kan panggil Tuk "Nor, ni orang nak bercakap dengan awak, entah husna ke huda"..hihi sebenarnye atok tu tak cam dia bercakap dengan siapa..kalau blk kg pulak rania nak dukung atok tp atok ni xlarat sangat sebab tangan dia tak kuat dah..kekadang tu lepak je atas katil atok bace paper 2 orang..

 bangun pagi je terus lepak tengok tv dengan atok

bukan senang nak ambik gambar atok ni lagi2 nak suh dia ready or senyum

2 Comments:

At December 1, 2011 at 1:57 AM , Blogger mamamuaz said...

suke tgk rambut dik rania...rasa nak makan...heheh

 
At December 1, 2011 at 5:34 PM , Blogger fatimatuzzahra said...

kikiki macam maggi ek..dap nyer hehe..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home