Tuesday, November 15, 2011

pissed off

p/s:n3 ni adalah sesi melepas geram semata2..kalau tak relevan dgn pembacaan anda,abaikan shaja..

tersangat sangat sangat pissed off dgn frens yg suka make fun of my name.yes my name is FATIMAH AZZAHRA BINTI ISMAIL as in I.C.my parents used to call me fatimah coz according to them use of nickname/nama panggilan xde maksud..memanggil nama penuh yang memberi maksud yang baik itu seperti mendoakan anak2..frens at school mostly, semua la i think call me timah.tak kisahla its part of the name anyway.jangan salah faham ye saya tak marah pun panggil saya dgn name tu..actually most of my closest frens using dat name.at matriculation n in UM frens call me tim n ade juga yg panggil timah..my office colleagues call me with full fatimah or tim only.my husband and his entire family call me zara, yes my MIL yang 1st start using the name coz dat time sgt faymes cikpuanzarasalimdavidson..its quite different, but still part of the name.dont know why ppl like to make fun of it..1st few time xpelah saya layan jela lawak mereka..bile dh banyak kali its really annoying..like when they think of it, mesti nak pertikaikan kenapa la sy guna name tu..thanks to my parents kerana memberi nama itu kepada saya..walaupun saya tidaklah semulia Fatimah Az- Zahra Binti Muhammad SAW, berkat doa ibubapa saya, saya berharap saya akan menjadi seorang insan yang berguna kelak, disayangi oleh family n frens..

Labels:

3 Comments:

At November 16, 2011 at 9:14 PM , Blogger mamamuaz said...

sy la orgnyer yang panggil timah tu..heheh
dorg jeles tu....

 
At November 17, 2011 at 12:37 AM , Blogger fatimatuzzahra said...

:)org yg pissed of da sejuk hihi..

 
At November 20, 2011 at 10:43 PM , Blogger sWeEt 'N LoVeLy said...

soba mama...hehehe...org tu xdak nama glemer kut....

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home