Sunday, October 30, 2011

AHLAN WASAHLAN WAMARHABAN BIKUM

sape tau maksudnye..kalau xsilap sy marhaban bikum = selamat datang kepada anda semua..sebenarnye entry ni pasal makan2 kami sekeluarga di kedai Marhaban B*kum @ Dataran N*lai..sekeluarga macam ramai je bunyinya..just me, paparania n rania..

tak sengaja terduduk di meja bernombor fevret papa..ape lagi terus click click la..cam bese posing xhengat punye..
ni dia menunye nasi arab lamb + chiken for 2 person tp kami makan bertiga..n xhabis pun..bleh tahan la sedap..tp my febret still lamb khabsah @ Sab*
pas makan lalala jalan2 @ dataran nil*i
tuuu dia..sambil jalan2 sempat juga cik rania mengepau papa dia toy n bag (beg ni paparania yg dgn sengaja mengepau diri seniri)

Labels: ,

4 Comments:

At October 30, 2011 at 11:25 PM , Blogger mamamuaz said...

alololo comeinyer...manis dan sopan je anak dara ni kat meja mkn...;))

 
At October 31, 2011 at 12:14 AM , Blogger fatimatuzzahra said...

jangan terpedaya ya mamaabammuaz..manis tu sebelum saya cuap seniri je..pastu abes berterabur :)

 
At November 1, 2011 at 11:29 PM , Blogger bopandot said...

salam tim.
tatau ko ade blog. hehe. sori.
bleh masuk list aku..kwn sekampung ;p

 
At November 1, 2011 at 11:31 PM , Blogger fatimatuzzahra said...

dot blog aku ni berumur setaun kot..tp jarang jenguk..bersawang da :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home