Sunday, February 3, 2013

EVERYDAY IS BIRTHDAY

saje nak tayang gambar senyum manis anak dare sorang ni..dia ni pantang jumpe kek..tak kiralah kek beli ke..orang bagi ke..buat ke..dia akan mintak lilin n kene nyanyi lagu birthday untuk dia..even kek birthday orang lain pun dia akan buat macam kek dia..ini butter cake yang mama dia buat weekend baru ni..kek ni jelah yang pandai buat pun..itupun 2 kali terhangus hehe...

1 Comments:

At February 27, 2013 at 4:26 AM , Blogger Full name: NHT said...

Rambut rania yang tak leh tahan hahhaha

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home