Sunday, January 13, 2013

Gobok Hadiah Kawin



Gambar ni bukan letak saje2 sebab dia hadiah kawen..ada cerita kelakar di sebalik gambar ni..tahun lepas tengah rajin2 nak try buat pavlova..pergi ke giant nak beli hand mixer..sampai dekat bahagian barangan elektrik tu tengoklah beberapa hand mixer n stand mixer..tetibe rase macam pernah tengok je stand mixer..tapi kat mane yer..terpikir plak tu ntah2 dah ade kat umah..

Balik umah bukak gobok hadiah..memang ade a few item yang belum pakai..tenngok ada 1 kotak besar..bukak2 sah memang dah ade stand mixer rupenye kat rumah..wawawa nampak sanagt la xpernah buat kek atau kuih raye..maka berjasalah mixer tu sejak tahun lepas..dia dah duk dalam gobok hadiah tu dekat 4 tahun..nasib tak terbeli hand mixer haritu..gambar pavlova tu malu nak letak sebab xmenjadi hehehe..

mohon ampun dan maaf kepada pemberi hadiah tu..sebab kompem memang tak ingat siapa yang beri..ada juga barang lain yang tak terusik macam coffee maker (ape susah kan bancuh jela kopi), 2 kotak gelas (sebab dah banyak sangat gelas), toaster (sebab dah ade toaster), sandwich maker (pakai sekejap je..pastu xrajin dah nak bakar sandwich..ngap terus jer), punch bowl (jarang ade tetamu ramai2 buat dlm jug je) n beberape brg lain :)...

1 Comments:

At January 14, 2013 at 12:17 AM , Blogger mama_muaz&muiz said...

ok la tu. Mixer sy x penah sentuh pun...huhu. Nak kek oda saja ;p

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home