Thursday, July 14, 2011

my cats

cacamerba susunan dia..xreti nk susun..beginner lg wlaupun dh dkt setaun blogging :)



ni gambar Rania tgh tepuk2 si Hemihemi


Hemihemi ni very loyal..dia tahan je Rania tepuk..sbnrnye sakit..


Ni ngan gembiranye dpt hang out kat umh Mak Long mase Papa outstation


sayang sgt kat Hemihemi


tdokan Hemihemi


nilah aslnye buah hati kami..sekor je..Hemohemo my besday present for 2009..mase tu 18 jan 2009 dia baru ~2 month..la ni umoq dia approx 2 thn stgh la..


Pastu g vet doc kasi free je Hemihemi..Hemohemo marah2..pas dua hari baru la nk berbaik..



Last2 syg giler mcm adik dia dibuatnye



sweet kan



rindu jgkla mase dia baby dl..cute n manje n energetic





















7 Comments:

At July 14, 2011 at 10:47 PM , Blogger mamamuaz said...

rania pun suke cat ke tim?

 
At July 15, 2011 at 12:26 AM , Blogger fatimatuzzahra said...

sangat suke..risau jgk sy..pantang nmpk dia mesti peluk kcg tu..kalau kite halang nnti dia golek2 atas lantai tande protes..kekadang sy kurung jap kcg tu spy dia xdpt pegang..

 
At July 15, 2011 at 3:45 PM , Blogger Au and Target said...

What little cuties! And very nicely behaved cats.

 
At July 17, 2011 at 9:35 PM , Blogger sWeEt 'N LoVeLy said...

comeynyem...kicky saye gak yang xbalik2...huhu

 
At July 17, 2011 at 11:18 PM , Blogger mamamuaz said...

suke tgk gmbo 1st tu..nmpk adorable sgt! Abh Muaz suke kucing..so die pun slalu bg Muaz dok dkt n main2 ngn kucing...tp mama Muaz biase2 je ngn kucing...heheh...slalu jerit bila Muaz main dkt kucing..heheh..klu kucing bela ok la kan..terjaga kebersihannya..;)

 
At July 19, 2011 at 1:43 AM , Blogger fatimatuzzahra said...

Ellen, they just behave in front of camera..but sometime their notty behaviour just make us smile..

 
At July 19, 2011 at 1:45 AM , Blogger fatimatuzzahra said...

umiluqman jgn cedey2 k..luqman kan ade..
mamaabammuaz besih2 pun sy still xkasi sgt dia main ngn derang..bulu tu bahaye..salunye pas men ng derang terus mandikan dik rania..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home