Sunday, April 3, 2011

gear reverse

memacam kepandaian yg rania dh cube..yg paling latest skali dh pandai turun dr katil..ntah bile la dia terpikir nk turun cenggitu..baru perasan sejak hari khamis lepas..dia akan gostan aka mengundur dulu atas katil secara meniarap..then menjatuhkan bontotnye slow2 di tepi katil..tgn duk pengang tilam or cadar..pelan-pelan jer kaki dia landing..memule tu risau ingtkan dia nk jatuh tergolek dgn x sengaje..rupenye dia mmg plan nk turun sendiri..

bile dh tau ni x risau la sgt..kekadang tu dpn2 kite dia dh gostan..jauh lg ngn edge katil tu..ngn muke tersengih mcm org br dpt akal..bile dh turun tu buat muke puas hati senyum lebar..kalo kite tepuk tgn lg mgelekek suke..weekend hrtu dpt idea baru pulak..dia cube panjat naik pulak..risau tgk, xlps lg..bile hulur tgn pndai lak dia berpaut..boleh pulak dia ulang practice dua tiga kali turun naik..

la ni pg xleh terlambat sikit bgn dia mesti dh turun atas lantai n "mengemas"..ape sajelah yg dia jumpe like toiletries dia dlm bakul..n baju2 yg dh berlipat dia tlg "lipat" lg sekali..

3 Comments:

At April 4, 2011 at 2:56 AM , Blogger sWeEt 'N LoVeLy said...

wah...anak mama dah pandai nak tolong mama...cian mama penat kan rania....letak la gambar die gostan tu...hehe

 
At April 4, 2011 at 8:32 PM , Blogger mamamuaz said...

haah mana gmba die gostan tu? hehe..rajin rania tlg mama lipat kain :D

 
At April 5, 2011 at 2:45 AM , Blogger fatimatuzzahra said...

hehe atas permintaan ramai (2 kire ramai aci x hehe)..kene meng-hupload gamba ni..tggu..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home