Sunday, December 19, 2010

pok amai amai


last thursday (16 dec 2010) tgh susukan rania..terperasan dia duk rapat2kan tgn dia..then makin kerap n laju mcm org tepuk tgn..cpt2 amik fon n rakam..b4 ni kalo susukan dia, samaada dia tepuk peha dia seniri or dia tepuk sy ala2 suh tdo gitu..jumaat tu ambik dia dr nursery..kakak nursery tu citer..rania dh pandai tepuk amai amai rupenye..balik tu sy trus test nyanyi kat dia..kemain sukenye dia tepuk2 n bile sy habis nyanyi dia pulak yg nyanyi (versi dia lah)..yg best nye sume lagu pun dia tepuk jgk..twinkle2, cak cekur, even bile sy nyanyikan sifat2 Allah pun dia tepuk jgk..

trgt pd list of milestone yg babycenter kasi for 7-12 months "bang objects together"..sy pun try kasi MLO stock bottle 2 bijik..dia pun tunjuk skill ketuk2 2 bijik botol tu..macam tau je org nk test dia..

Labels: ,

4 Comments:

At December 19, 2010 at 7:54 PM , Blogger mamamuaz said...

alalalala...musti comeii dik rania tepuk tgn sambil ketawa ;)

 
At December 19, 2010 at 10:16 PM , Blogger fatimatuzzahra said...

hehe xleh lawan senyuman abg muaz yg menawan ngn dimples n gigies dia :)

 
At December 20, 2010 at 7:02 PM , Blogger sWeEt 'N LoVeLy said...

ooo...mmg de dlm milestone eh tepuk menepuk nih?ehehe...ptt la de lagu tepuk amai2...

 
At December 20, 2010 at 8:02 PM , Blogger fatimatuzzahra said...

umi dlm milestone xdak pok amai2 tu..kite kene buat ni milestone utk malay babies..cak cekur n pok amai2 :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home