Sunday, December 19, 2010

BUBUR NASI + BAYAM

alhamdulillah Rania suke makan bubur nasi + bayam ni..1st day bekalkn ke nursery licin dia mkn..so dh 2 kali buat bubur tu..sy try rase lgsg xsdp tp tgk dia mkn steady jer..reminder to mama, dh anak suke tu jgnler hari2 buat bubur tu aje hihi..sy juge try buat apple puree..dia mkn jgkla, tp 1st time tu berkerut mukenye masam kot..pastu try buat mash potato..tp xdek tambah pape pun dlmnye..ade rase mcm pahit2 sikit tp tgk dia mkn aje..

1 Comments:

At December 20, 2010 at 7:03 PM , Blogger sWeEt 'N LoVeLy said...

ciayok2! mama...wat eksperimen lg...ala mcm x biase kan?ehehe

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home